Martin 'Saint' O'Neill - Celtic Menajerliği


Son zamanlarda dolaşmaya başladı yine dedikodu. Her ne kadar Ali Ece onu Birmingham'dan sırtında taşıyacağını söylese de, bu iş zor gözüküyor. Marin O'Neill'den bahsediyorum. Hani o Celtic'teki altın çağı başlatan, 6-2'lik Rangers galibiyetini bu taraftara yaşatan, şampiyonluk kupaları kaldıran, UEFA finali oynatan adam. Aston Villa'da da çok iyi işler yapıyor. Heyecanı inanılmaz üst seviyede. Süper mütevazi bir kişilik.
Onu tekrar Celtic'te görmeyi sadece ben değil, eminim bütün taraftarlar istiyordur. Ama Everton menajeri David Moyes yapmış açıklamayı, 'Bence gitmez' gibisinden. 'Ama' demiş Moyes, 'Kim Celtic menajeri olursa olsun, takımı yeniden kurmak için eline yüklü miktar para verileceği kesin' demiş.
Martin O'Neill'in Aston Villa'nın Amerikan sahipleri ile arasının iyi olmadığı biliniyor... Villa'yı bu şekile sokmuş iken, kaçmak onun işine gelmez. Ama en azından zorlamalı Celtic, ilk sıra onun olmalı, ilk teklif ona götürülmeli. Ya olursa...
Ya olursa, işte o zaman 2. Fatih Terim dönemi gibi olmaz Celtic. Çok umutlu olurum ben o zaman. Şimdi Rijkaard'a nasıl güveniyorsam, 'Saint' Martin'e de öyle güvenirim. O bizden yeni Larsson'lar, Sutton'lar, Hartson'lar çıkarır mutlaka...

Neyse bu dönemde fazlaca Celtic yazdım, şimdi haftasonu Kıbrıs'ta olacağım, biraz kafa değişikliği şart. Geri dönünce farklı konularım hazır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar