Celtic Europe Away Kit 2011/12


Celtic, 2011/2012 sezonu boyunca giyeceği Avrupa deplasman formasını tanıttın geçtiğimiz haftalarda. Genelde deplasman formalarında belirli renkleri seçen Celtic, bu kez de sarı ağırlıklı ve siyah desenli bir forma çıkarmış ortaya.
Celtic'in genel deplasman renkleri bellidir. Yeşil, beyaz, fosfor yeşil, sarı, siyah gibi renkler seçiliyor genelde. Mavi ve Kırmızı hiç kullanılmayan renkler. Son olarak 2003-2004 sezonunda sarı deplasman forması giyen ekip, sonraki 4 sezon sarı giymedikten sonra 2008 sezonunda sarı üst, yeşil şort kombinasyonu ile bir forma çıkarmıştı.
Sonraki sezon arı deseni denilen fosfor sarı-siyah forması ile boy gösteren ekip, geçtiğimiz sezon yine bu formayı 3. forma olarak kullanmış, 2. forma da fosfor yeşil olmuştu. Tahminin yine yeşil veya beyaz bir 2. forma da çıkacağı yönünde.
Bu formalara gelecek olursak, alışılmışın dışında bir desen var. Enlemesine çizgiler formayı 4 parçaya ayırırken, çapraz duran çizgiler kalın ve ince olarak gruplanmış.
Formaya ilk ön yargı ile baktıktan sonra, futbolcuların üzerinde görünce beğenmedim değil açıkçası. Tek kötü tarafı, arkada yazan numara ve isimlerin görünmemesi ve göz yorması.
Elimizde görünce daha net yorum yaparız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar