Celtic 3-1 Rennes


Dün gece (03.11.2011) oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında kendi sahasında Rennes'ı ağırladı Celtic. İlk 3 maçta 2 puan toplayabilmiştik, Madrid karşısında sezonu kötü açmış, daha sonra oynanan Udinese ve Rennes maçlarında ise sahaya çok iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen beraberliklerle yetinmek zorunda kalmıştık.
Kendi sahamızda kaybetmememiz gereken maçlardan biriydi Rennes maçı. İki ekibin de durumu aynı ve saha avantajı bizde, 3 puandan başka sonuç kabul edilemezdi zaten.

Maçın hemen başında, 2. dakikada golü buldu Rennes. Ama burada hep yazıyorum, bu takımın as forveti Stokes olmalı diye. Dizel makina gibi Stokes, öyle hemen açılamıyor ama randıman alınmaya başlayınca da durdurulamıyor. 3-5 maç sabredip üst üste oynatınca, durdurulması imkansız bir forvet oluyor. Samaras'ın daha ziyade forvet arkası destekleyen görüntüde yer aldığı bu son dönemde, Hooper ve Bangura önünde ilk adayım her zaman Stokes olacak.

Bunu da ispatladı zaten Stokes, ilk yarıda attığı 2 gol ile Fransız ekibin gardını düşürdü, 2. yarı oyuna giren Hooper ise kontra atak sonucu Samaras'ın harika pası sonrası golü buldu ve Celtic ilk 3 puanını aldı.

Uzun zamandır bloga yazı girmedik, içimden gelmiyordu ama yazarım artık arada.


Yorumlar

Popüler Yayınlar