Celtic Away Kit 2012/13 (Pitch Black)

Bu sezonu şampiyon olarak bitirmeyi başaran Celtic, geçtiğimiz haftalarda gelecek sezon taşıyacağı klasik formasını tanıtmıştı. Mükemmel bir desene sahip ev formasını aynı güzellikte bir deplasman forması takip etti ve o forma da tanıtımdaki yerini aldı. "Pitch Black" adı verilen forma yakın bir zamanda satışa sunulacak.


Nike yine ev forması desenine sadık kalarak bir deplasman forması hazırlamış. Simsiyah şekilde tasarlanan forma yine enine çizgili açık ve koyu siyah şeritlerden oluşuyor. 125. Kuruluş yıl dönümüne itafen logo çevresinde Kelt deseni ve tarih eklenmiş.


Formanın şortları da aynı şekilde siyah tasarlanmış. Çoraplar ise siyah-gri tonlamalara sahip. Formanın dikkat çeken bir diğer özelliği (ki bence en güzel detay) ise İrlanda Cumhuriyeti renklerinin çorap uçlarında ve kol uçlarında kullanılması.

İlk olarak Fransa milli takımının formalarında gördüğümüz kol katlama tasarımı bu sefer Celtic formalarında da kullanılmış. Siyah üzerinde yer alan ince şekilde yerleştirilmiş yeşil-turuncu-beyaz çizgiler enfes bir görüntü kazandırmış formaya.


Formayı beraber tanıtan üçlü Hooper, Commons ve Mulgrew de formayı çok beğenmişler. Üstlerinde de çok güzel duruyor zaten. Böylelikle bu forma da bu sezon alacaklarımız listesine kafadan girmeyi başarıyor.



Yorumlar

Popüler Yayınlar